Brain Jazz


Brain Jazz- tanssi ja ikääntyminen

Tanssin ja ikääntymisen yhteys sisältyy mielessäni sanoihin ”Brain ja Jazz”. Brain edustaa aivojen ja Jazz kehon terveyttä. Yhdistelmänä yritän rakentaa amebamaisen improvisaation, josta jokainen voisi, mahdollisista aistillisista rajoituksistaan huolimatta, löytää miellyttävän tanssin kokemuksen.

Tanssin hyväilevä kosketus on Brain Jazz – tanssin syvimmässä ytimessä ja sen kaikkea kunnioittavassa vuorovaikutteisuudessa. Brain Jazz- tanssi lievittää myös yksinäisyyttä ja turvattomuuden tunnetta.

Brain Jazz -tanssi on ihmisen, luonnon ja kulttuurin yhteydestä puhuva, tanssiva viesti. Brain Jazz – tanssi taipuu moneksi kaiken elämän risteysasemilla. Brain Jazz – tanssi toimii niin kehon kuin mielenkin tulkkina. Brain Jazz – tanssi liikuttaa kehoa ja mieltä sinun, minun, meidän ja/tai sijaistanssijan rytmiin.

 Ympäristön muutoksen, koronan ja Ukrainan sodan seurausvaikutuksineen täyttäessä ympäröivän maailman tarvitaan elämälle henkistä, eettistä ja lempeää selkänojaa, jota omalta osaltani tarjoan Brain Jazz – tanssin avulla.  

Brain Jazz -sijaistanssi

Brain Jazz – sijaistanssi on rakkauden, kunnioituksen ja ystävyyden osoitus minulta sinulle.