Sculptures


 

SISKAORVELIN PATSAAT JA VEISTOKSET – KARKEITA HUUTOMERKKEJÄ MAISEMASSA

SiskaOrvelin patsaat ja veistokset ovat unenomaista näkyjä aamun sarastuksessa ja illan kajossa. Ne ovat jähmeitä jättiläisiä vuodenaikojen kynnyksillä ja porstuassa. Niiden liikkumaton voima huutaa apua raiskatulle metsälle ja kutsuu puolustamaan ympäröivää maisemaa.

SiskaOrvelin patsaat ja veistokset kertovat katsojalle ja kuulijalle tarinoita, jotka kietovat mukaansa matkalle oman mielen ja mielikuvituksen maailmaan. Jokainen tarina on vuoropuhelua sinun kanssasi jättäen jälkeensä jäljen haihtuakseen pois antaen tilaa uusille, ainutkertaisille tarinoille.

SiskaOrvelin patsaat ja veistokset ovat mittavia puusta, betonista ja teräksestä luotuja ajatuksen aaltoja. Ne ovat taiteilijan hetken oivalluksen tulosteita. Jokaisella teoksella on vankan kuorensa sisällä lämmin ja avomielinen sydän. Tämä sydän on näyttäytynyt tekijälleen työn eri vaiheissa mitä moninaisimmissa muodoissa ja väreissä. Tämä sydän on läsnä jokaiselle katsojalle ja kuulijalle. SiskaOrvelin patsaat ja veistokset ovat kylmässä karheudessaan kutsuvan kuumia. Ne ovat herkkiä sinulle valitsemallasi hetkellä.

SiskaOrvelin patsailla ja veistoksilla on taitelijan tunnesiten verhoama nimi, joka viestii taiteilijan yhden ohikiitävän hetken tunnelmasta valmiina murenemaan tai muuntumaan ajan vankkureilla.

SiskaOrvelin patsailla ja veistoksilla on ihmisen minuus luonnon monimuotoisuuden sokkeloissa. Ne ovat huutomerkki. Ne ovat herätys. Ne ovat taiteilijan lupaus rakastaa luontoa ja maisemaa.